Известие

Collapse
No announcement yet.

Преден, горен, десен тампон-щанга за двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преден, горен, десен тампон-щанга за двигателя

Честита коледа, препоръчайте ми качествена марка производител на този тампон, че като четох по-старите теми,колегите са се видели в чудо след смяната му. Дори са връщали стария, закъсан тампон, защото положението от към вибрации с новия се влошавало. Колата е Crosswagon.

този ли търсиш?
    https://www.ebay.com/itm/Alfa-Romeo-...19.m1438.l2649
    Купи си го!

Интересно е, че в АХМ авто го дават под друг номер
    http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=4&show=1
    Last edited by angelovi69; d.m.y г., 15:57. Основание: Допълване с линк ахм
    Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
    Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
    Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Този в ибея е разлчимен от този в ахм-а , затова е друг номера. Коментарите в старите теми за тампони бяха, че пирелито и ипергомата не стават, тресе колата после, затова питам за читава марка.

Comment

Търсиш този номер 60662481 единствено на Ricambi Originali
        Цена някъде 100€
        Останалите марки IMPERGOM,AKRON-MALO,BIRTH ORIGINAL струват около 20€
        Attached Files
        Last edited by eproHD; d.m.y г., 16:24.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

продава се само тампон, 20 тина лева. Има го на Стамболийски.
          Избива се стария и се слага новия.

Comment

http://www.dbk-dimitrov.com/%D1%82%D...r_name=&page=3

http://www.dbk-dimitrov.com/%D1%82%D...r_name=&page=4
            Last edited by angelovi69; d.m.y г., 18:06. Основание: още 1 линк
            Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Баш Ганьо.....no comment !!!То по добре да си купи някой от евтините марки наместо да те слуша теб с смехотворните предложения
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                Баш Ганьо.....no comment !!!То по добре да си купи някой от евтините марки наместо да те слуша теб с смехотворните предложения
                Поръчвал съм от там ( не точно това) и имам добри впечатления
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                  Поръчвал съм от там ( не точно това) и имам добри впечатления
                  Имам предвид,че за този тампон-щанга не е най удачния избор да му се сменят тампоните.До сега не съм срещал такова нещо, може би вие ще ми покажете кой го е правил.
                  Но единствено за този тампон-щанга !
                  sigpic

Comment

Имам предвид,че за този тампон-щанга не е най удачния избор да му се сменят тампоните.До сега не съм срещал такова нещо, може би вие ще ми покажете кой го е правил.
                    Но единствено за този тампон-щанга !
                    Не знам, не съм го сменял още, но преди да се хвърля на 200 лв ще опитам как е с 20.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз го правих това упражнение.
                      Alfa Romeo 145 1.6 8V Boxer
                      Alfa Romeo 147 2.0TS 16v V2I DISTINCTIVE

Comment

EproHD, казвам се Иван Ангелов. В момента карам с тампони на задните надлъжни щанги на 156-та ми, купени оттам. Доста по-масивни са от оригиналните. И по-скъпи и твърди от някои, дето се предлагат по други сайтове. Не допускаш ли, че може и български производители да съществуват? Знаеш ли, че перата за волана на новата Джулия се правят /механична обработка/ в Златоград? А помпите на Magneti Marelli от поне 12-14 год. се правят в Казанлък? И т.н. и т.н. Бъди горд Българин!

Comment

Исках пример за този тампон-щанга а не кой какви си е слагал на носачите,надлъжни щанги и тем подобни....Аз съм пас
                          А и човека пита това:
                          "Честита коледа, препоръчайте ми качествена марка производител на този тампон, че като четох по-старите теми,колегите са се видели в чудо след смяната му. Дори са връщали стария, закъсан тампон, защото положението от към вибрации с новия се влошавало. Колата е Crosswagon."
                          И мисля,че вашия начин DIY не е качествен такъв
                          Last edited by eproHD; d.m.y г., 18:57.
                          sigpic

Comment

Колега Ангелов, мисля че по-твърдите тампони не са опция, защото ще предават вибрациите от двигателя към каросерията. Помолих колеги, които са го сменяли да споделят опит. Примерно Febi Bilstein и CORTECO стават, Pireli Malo не стават.....

Comment

И аз съм доволен от Димитров, плюс това са доста разбрани и може и различна твърдост да си поръчаш а доколкото до частите на новите алфи във фирма Арексим в Смолян се сглобяват темпомати и мн др части за тази марка. Така че адмирации за българските производители. А от такива псевдо-китайски чудесии Ние Българските производители неможем да реализираме продукция.

---------- Post added at 00:07 ---------- Previous post was at 00:03 ----------

Исках пример за този тампон-щанга а не кой какви си е слагал на носачите,надлъжни щанги и тем подобни....Аз съм пас
                              А и човека пита това:
                              "Честита коледа, препоръчайте ми качествена марка производител на този тампон, че като четох по-старите теми,колегите са се видели в чудо след смяната му. Дори са връщали стария, закъсан тампон, защото положението от към вибрации с новия се влошавало. Колата е Crosswagon."
                              И мисля,че вашия начин DIY не е качествен такъв
                              Аз, даже съм слагал полиуретанов с твърдост 90 стругар ми го направи от пръчка и да ти кажа мн добре се държи.
                              Last edited by Zafo_84; d.m.y г., 00:08. Основание: Едит
                              Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                              Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Working...
                              X