Честита коледа, препоръчайте ми качествена марка производител на този тампон, че като четох по-старите теми,колегите са се видели в чудо след смяната му. Дори са връщали стария, закъсан тампон, защото положението от към вибрации с новия се влошавало. Колата е Crosswagon.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преден, горен, десен тампон-щанга за двигателя
Collapse
X
-
този ли търсиш?
https://www.ebay.com/itm/Alfa-Romeo-...19.m1438.l2649
Купи си го!
Интересно е, че в АХМ авто го дават под друг номер
http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=4&show=1Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
-
Last edited by eproHD; d.m.y г., 16:24.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Баш Ганьо.....no comment !!!То по добре да си купи някой от евтините марки наместо да те слуша теб с смехотворните предложенияAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеБаш Ганьо.....no comment !!!То по добре да си купи някой от евтините марки наместо да те слуша теб с смехотворните предложенияНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПоръчвал съм от там ( не точно това) и имам добри впечатления
Но единствено за този тампон-щанга !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеИмам предвид,че за този тампон-щанга не е най удачния избор да му се сменят тампоните.До сега не съм срещал такова нещо, може би вие ще ми покажете кой го е правил.
Но единствено за този тампон-щанга !Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
EproHD, казвам се Иван Ангелов. В момента карам с тампони на задните надлъжни щанги на 156-та ми, купени оттам. Доста по-масивни са от оригиналните. И по-скъпи и твърди от някои, дето се предлагат по други сайтове. Не допускаш ли, че може и български производители да съществуват? Знаеш ли, че перата за волана на новата Джулия се правят /механична обработка/ в Златоград? А помпите на Magneti Marelli от поне 12-14 год. се правят в Казанлък? И т.н. и т.н. Бъди горд Българин!Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Исках пример за този тампон-щанга а не кой какви си е слагал на носачите,надлъжни щанги и тем подобни....Аз съм пас
А и човека пита това:
"Честита коледа, препоръчайте ми качествена марка производител на този тампон, че като четох по-старите теми,колегите са се видели в чудо след смяната му. Дори са връщали стария, закъсан тампон, защото положението от към вибрации с новия се влошавало. Колата е Crosswagon."
И мисля,че вашия начин DIY не е качествен такъвLast edited by eproHD; d.m.y г., 18:57.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Колега Ангелов, мисля че по-твърдите тампони не са опция, защото ще предават вибрациите от двигателя към каросерията. Помолих колеги, които са го сменяли да споделят опит. Примерно Febi Bilstein и CORTECO стават, Pireli Malo не стават.....
Comment
-
И аз съм доволен от Димитров, плюс това са доста разбрани и може и различна твърдост да си поръчаш а доколкото до частите на новите алфи във фирма Арексим в Смолян се сглобяват темпомати и мн др части за тази марка. Така че адмирации за българските производители. А от такива псевдо-китайски чудесии Ние Българските производители неможем да реализираме продукция.
---------- Post added at 00:07 ---------- Previous post was at 00:03 ----------
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеИсках пример за този тампон-щанга а не кой какви си е слагал на носачите,надлъжни щанги и тем подобни....Аз съм пас
А и човека пита това:
"Честита коледа, препоръчайте ми качествена марка производител на този тампон, че като четох по-старите теми,колегите са се видели в чудо след смяната му. Дори са връщали стария, закъсан тампон, защото положението от към вибрации с новия се влошавало. Колата е Crosswagon."
И мисля,че вашия начин DIY не е качествен такъв
Comment
Comment